SalgsbetingelserDIN CATERINGLEVERANDØR

ASKIM SELSKAPSMAT

OG SJOKOLADESTØPERI

SALGSBETINGELSER

Dette er salgsbetingelser som gjelder for arrangementer avholdt på Gilje selskapslokaler i Askim. Derom dere har spørsmål til dette eller har andre ønsker en det som kommer frem under må dere bare ta kontakt slik at vi får en felles forståelse av hva som forventes og hva som blir levert.Q.  Hvordan dekkes bordene og hva er inkludert i prisen per kuvert?


Bordet dekkes i ønsket formasjon, så fremt det er mulig i lokalet, med en tung Duni papirduk som har naturlig tekstur og fall. Dersom dere ønsker å se og føle på denne duken, kom gjerne innom. Vi dekker bordet med porselen, glass og bestikk etter ønske. Kandelaber, telys og servietter er også inkludert i pris per kuvert. Asjettene er hvite med blått mønster langs kanten, servietter og lys er i hvite toner.

 Q.  Hvor lenge er servitørene tilstede?


Ved bestilling av 3-retter og buffet ankommer servitørene 30 minutter før gjestene er opplyst til å ankomme, og er inkludert i 4 timer. Etter 4 timer påløper det en kostnad på 390,- per time per servitør. Erfaringsmessig ser vi at ved "normale" selskaper er det ikke behov for lenger serveringstid, men ved brylluper eller tilstelninger med mange taler/innslag vil det være behov for noe mer alt avhengig av tidsbruken.


Ved 3-retter beregnes det ca 15 gjester per servitør, og ved buffet beregnes det 20-25 gjester per servitør. Plassering av bord og buffet innvirker på behovet for antall servitører slik at dette er variabelt og må tilpasses hvert selskap.
Q.  Kan vi ha med egne alkoholhodige varer?


Ja, dere kan ha med egne alkoholhodlige varer, men dere må søke Indre Østfold kommune om en privatambulerende skjenkebevilling. Dette er en proforma søknad, men kommunen er avhengig om at det er noen som er ansvarlige for skjenkingen siden vi som drivere av Gilje ikke var fast bevilling.


Det anbefales at det søkes så tidlig som mulig enten via www.askim.kommune, eller via Servicetorget på Askim Rådhus.

Ved behandling av søknaden tilkommer et gebyr fastsatt og utsted av Askim kommune.Q.  Kan vi ha med mineralvann og kaffe?


Nei, det kan dere ikke. Alt av alkoholfrie drikkevarer har vi på GIlje og forbruket blir etterfakturert sammen med resten av arrangemenet. Kaffe er tilgjengelig hele kvelden, også etter at servitørene har forlatt lokalet for kvelden. Kaffemaskinen har telleverk slik at vi unngår overfakturering og minrealvannskapet blir opptelt både før og etter arrangementet.Q.    Er utvask av lokalet inkludert?


Normal utvask av lokalet er inkludert, og vurderes til et tidsforbruk på 3 timer. Gulv, bord, stoler, inngangsparti og toaletter er inkludert. Vask av glitter og konfetti anses som ekstraordinær vask da tidsforbruket på dette kan bli ganske mye. Vask utover normerte 3 timer faktureres med 390,-/time.Q.    Pyntes lokalet/er blomster inkludert?


Lokalet pyntes ikke utover normal bordoppdekning med dekketøy. Dersom det er ønskelig med blomseroppsatser eller annet som dekor enten på bord eller i lokalet, står man fritt til å ordne det man selv synes passer.


Ved minnesamvær pyntes bordene med single roser i lyse farger.Q.   Når og hvor lenge disponerer vi lokalet?


Lokalet disponeres fra kl 12 til kl 03 dagen arrangementet skal holdes. Selv om lokalet kan disponeres fra kl 12 betyr ikke dette at lokalet er dekket, vasket og klart for arrangementet. Slike forberedelser vil foregå helt frem til servitørene ankommer ca 30 min før arrangementet skal starte. Dersom lokalet må være klart vesentlig tidligere må dette gis beskjed om per mail (post@askimselskapsmat.no).Dersom dere finner lokalet ikke  tilfredsstillende ved ankomst må dette tas opp umiddelbart med ansvarlig servitør, eller annet personale.

Ved bestilling av 2-retter tilkommer et gebyr for lokalleie på 30,-/person. Gratis wifi er tilgjengelig på Gilje. Passord står på router i festsal.
Q.   Når er siste frist for å gi beskjed om allergier, antall og meny?


Siste frist for å melde inn antall og meny er 10 dager før arrangementet.


Allergier må meldes inn senest 3 dager før.
Q.   Kan vi avbestille arrangementet?


Ja, det kan dere, men det er å foretrekke at dere gjør det så tidlig som mulig slik at vi har mulighet til å få inn nytt arrangement. Dersom vi ikke gjør det blir gebyr for avbestilling som følger:


- Avbestilling 8 uker eller tidligere, medfører ingen gebyr.

- Avbestilling mellom 8 uker og 4 uker, medfører 3.000,- i gebyr.

- Avbestilling mellom 4 uker og 1 uke før arrangementet, 40% av estimert salgsinntekt.

- Avbestilling senere enn 7 dager før arrangementet, 80% av estimert salgsinntekt.


Askim Selskapsmat

Totalleverandør av cateringtjenester


Askim Selskapsmat er en av Indre Østfolds ledende leverandørene av fullverdige cateringtjenester. Fagelig dyktighet og gode råvarer er fundamentet for suksess.