Selskapsmeny


Selskapsmeny

Catering


Forrett

 


Serrano

Mangosalsa - Koriander

113,-

 


 

Røkelaks tartar

Mørkt brød - Trøffel emulsjon

124,-

 


 

Salma naturell

Sellerikrem - Ponzu

116,-

 


 

Sjøkreps

Estragonsmør - Syltet rødløk

141,-

Hovedretter

 


Reinsdyr

Pastinakk - Einebærsjy

416,-

 


 

Storfe Indrefilet

Selleri - Whisky demiglace

367,-

 


 

Lammeskank

Potetstappe - Rødvinssaus

384,-

 


 

Oksekjaker

Rotgrønnsaker - Ølreduksjon

379,-



Desserter

 


Ostekake

Bringebær kompott

107,-

 


 

Fransk epleterte

Vaniljekrem – kandisert papaya

117,-

 


 

Sjokolademoussè

Peanøtt ganache - hasselnøttkrokan

114,-

 


 

Sjokoladefondant

 Mangosalsa

134,-

Meny per 03.01.2020

Ta kontakt for spesifikasjon av allergener